Houden mensen van jouw bedrijf?


Mensen bepalen het bestaansrecht van jouw bedrijf. Zij kiezen voor jouw bedrijf als je aantrekkelijk bent om voor te werken of om zaken mee te doen.

De toekomst verandert continue. Daarom is het belangrijk regelmatig eens stil te staan bij de vraag of de intenties en de bedoelingen waarmee je jouw bedrijf startte nog actueel zijn. Of jouw bedrijf zich in- en extern nog steeds onderscheidt met een eigen identiteit, cultuur en meerwaarde!

Toekomstgesprek

Een frisse kijk op zaken en neutrale hulp van buitenaf kan hierbij nuttig en waardevol zijn. Die hulp bied ik als kansenverkenner aan ondernemers door het voeren van toekomstgesprekken. Vertrouwde gesprekken van mens tot mens en van ondernemer tot ondernemer.

We praten samen over het huidige bestaansrecht van jouw bedrijf en hoe tevreden en gelukkig je daarmee bent. We verkennen kansen, nieuwe wegen en samenwerkingsverbanden om succesvol te blijven ondernemen. Hoe je commercieel en maatschappelijk écht het verschil maakt waardoor mensen blijven kiezen voor jou en jouw bedrijf. 
Toekomstgericht ondernemen 
Dit zorgt niet alleen voor inspiratie en nieuwe energie maar het levert je ook nieuwe inzichten en mogelijkheden op om toekomstbestendig te ondernemen. Waar nodig breng ik je in contact met de experts van Wij houden van… of andere mensen uit mijn vertrouwde netwerk die je met passie & actie verder kunnen helpen om jouw ambities te realiseren.

Kansen verkennen?
Bel Aad Jörgens 06 5383 3479 of stuur een email voor een toekomstgesprek.   
Aad Jörgens

Aad Jörgens

Kansenverkenner en ondernemer

Evelyne Lub

Evelyne Lub

Allround HRM

Han van Son

Han van Son

Associate Lector Drijfveren van de duurzame mkb’er