Groeikansen voor mensen en bedrijven


Zinvol en gelukkig werken en leven
Tijdens mijn loopbaan heb ik heel veel mensen ontmoet en gesproken. Mensen die met plezier in het leven hun passie najagen, maar ook mensen met wie het minder gaat. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen gewoon gelukkig zijn. Voelen en ervaren dat het leven en werken zin- en betekenisvol is. 

Ik geloof dat ieder mens de innerlijke kracht bezit om, op zijn/haar manier, iets moois van het leven te maken. En daar wil ik je graag bij helpen.

Passie en actie
Mensen en bedrijven inspireren en verbinden is mijn passie. Mijn kennis, levens- en werkervaring en netwerk deel ik onbevangen en zet ik in om een waardevolle bijdrage te leveren aan het geluk van mensen en het bestaansrecht van bedrijven. De 17 Sustainable Development Goals geven daarbij de richting aan hoe we samen toekomstgericht kunnen werken aan een betere wereld. 

Dat doe ik door als kansenverkenner en ondernemer, een op een of in teamverband, gesprekken te voeren met mensen. Vertrouwde gesprekken over jouw toekomst. Over wat jij met jouw passie en talenten kan ondernemen om persoonlijk en zakelijk te groeien.


Evenementen
Mijn andere passie is het bedenken, coördineren en uitvoeren van inspirerende en doeltreffende zakelijke evenementen die meer kennis, zakenrelaties en waardevolle business opleveren. Hoe ik dat doe kan je lezen op de website van SDG Events.

Kansen verkennen?

Bel Aad Jörgens 06 5383 3479 of mail naar info@wijhoudenvan.nl  voor een toekomstgesprek. Wil je meer weten over wie ik ben? Kijk dan hier of bekijk mijn LinkedIn profiel.
Aad Jörgens

Aad Jörgens

Kansenverkenner en ondernemer