Kennisontmoetingen


Ontmoet kennis en kennissen. Kennisontmoetingen zijn gericht op het maken van de verbinding en het delen van kennis en ideeën. Ontmoetingen die mensen persoonlijk en zakelijk verrijken.

Met onze Kennisontmoetingen kunt u inspelen op de diverse processen bij jouw werknemers of relaties. Denk hierbij aan korte bedrijfspresentaties, speeddates en durf-te-vragensessies. Daarnaast organiseren we kennis-ontbijtsessies, kennislunches, klantendagen, bedrijfsbezoeken,  teamdagen, brainstormsessies, workshops en trainingen. 


Elke kennisontmoeting heeft een aantal vaste onderdelen: communicatie, techniek, catering en niet te vergeten het kennisonderwerp.  

De Kennissprekers zijn experts in hun vakgebied. Zij delen hun kennis en actuele toekomstvisie die in de dagelijkse praktijk direct toepasbaar is.  

Je kan zelf ook onderwerpen aandragen. In overleg met onze in- of externe Kennissprekers stellen we een succesvol format samen dat je eenmalig maar ook in de vorm van een ‘roadshow’ kunt inzetten. 


We zorgen voor een sfeervolle ambiance om samen duurzame relaties op te bouwen, nieuwe wegen te verkennen, uitdagende samenwerkingsverbanden aan te gaan en meer business te generen.